Dünya

Sagist Küme, Afrika’da dev bir alışveriş merkezi yatırımı yapıyor

Üstün kalitesi, özgün tasarımı ve müşteri odaklı yaklaşımıyla dünyanın birçok yerinde otellerin ve seçkin villa ve rezidansların tercih ettiği bir marka olan Sagist Cluster, Lagoon Alışveriş Merkezi ve eğlence merkezi yatırımı ile küresel ölçekte büyüme stratejisini sürdürüyor. Senegal’in başkenti Abidjan’da yapıldı. Çağdaş mimarisi ve lüks detaylarıyla dikkat çeken Lagoon AVM, 1500 metrekarelik çatısıyla Afrika kıtasının en prestijli restoran ve eğlence merkezine de ev sahipliği yapacak. 44 milyon dolarlık yatırımla tamamlanması planlanan Lagoon AVM’nin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor. Fildişi Sahili ve başkent Abidjan’ın Fransa’nın önde gelen isimlerinin tercih ettiği değerli bir tatil merkezi olduğunu belirten Sagist Kümelenme Yönetim Konseyi Lideri Metin Durmaz, “Lüks mobilya ve otel mobilyaları alanında lider bir marka olarak küresel ölçekte Afrika Kıtasının “yeni” markasıyız. Cazibe merkezini inşa ediyoruz. Lagoon AVM dünyaca ünlü lüks markaları ağırlayacak ve biz Sagist Küme olarak bu markaların birçoğu ile anlaşmalar yaptık. Burası sadece bir alışveriş merkezi değil, özgün tasarımı ve eğlence merkezi ile Batı Afrika’nın en yeni cazibe ve cazibe merkezi olacak” dedi.

AVRUPA OPERASYONLARINI VİYANA’DAN YÖNETMEK İÇİN

Çağdaş ve klasik formları bir arada sunarak lüks mobilya üretiminde dünya çapında aranılan bir marka olan Sagist Mobilya, Avrupa’daki varlığını daha da güçlendirmek ve müşterilerine daha yakın olabilmek için Viyana’da yeni bir showroom açıyor. Viyana’nın prestijli konumuna dikkat çeken Metin Durmaz, “Avrupa’nın sanat, kültür ve lüksün simge kenti Viyana bizim için ideal bir seçim. Yeni mağazamız ile hem Avrupa’dan hem de dünyanın diğer bölgelerinden gelen müşterilerimiz ürünlerimizi yakından deneyimleme ve satın alma fırsatı bulacaklar. Bu mağaza ile küresel büyüme planlarımızda önemli bir adım atmış olacağız.”

20 YILDA 160’TAN FAZLA OTELİN İMZALARI

Sagist Group’un küresel ölçekte uzmanlaştığı bir diğer alan ise otel mobilyalarıdır. Son 20 yılda dünya çapında 160’tan fazla beş yıldızlı ve daha yüksek yıldızlı otel için mobilya tasarlayan ve üreten kümelenme, bu alanda dünyanın sayılı şirketlerinden biridir. Uzak Doğu’dan Güney Amerika’ya kadar birçok ülke ve bölgede onlarca otel için mobilya üretip tasarladıklarını belirten Metin Durmaz, “Ne Türkiye’de ne de Avrupa’da böyle referansı olan bir firma yok. Tüm projelerimizi başarıyla teslim ettik ve kaliteli projelere devam ediyoruz. Müşterilerimiz genellikle referans olarak gelirler. Grubumuzda müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için gerekli özeni gösteriyoruz. İşin sonunda müşteri memnuniyetinin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu