Yaşam

Deception 31.Bölüm izle: Deception Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aldatmak, dün akşam 31. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Her hafta birbirinden heyecanlı sahnelerle dikkat çeken dizi, bu hafta izleyicilerini ekrana kilitledi. Aldatmaca’nın son bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için; Aldatma 31.Bölüm izleme ekranı.

Aldatma 31.Bölüm

Atv’de perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Aldatma 31.bölümüyle izleyenlerinde büyük heyecan yarattı. Oylum’un kararı hem kendi hayatı hem de ailesinin geleceği için çok önemliydi.

Hile son bölümde neler yaşandı?

Oylum’un geleceği için hazırlanan oyunda işler beklendiği gibi gitmez. Beklenmedik sonuçlarla karşı karşıya kalan Oylum, annesinden her türlü desteği alırken, kendi hayatının en değerli kararını verecektir. Tarık, kızının durumundan yararlanarak Güzide ve ailesine daha da yakın olmaya çalışır. Tarık’ın Güzide’ye olan yakınlığı Sezai’yi çok rahatsız etse de durumu alttan alır. Ailevi sebeplerden dolayı aşkından uzakta olan Ozan, ne olursa olsun Zeliş’ten vazgeçmemeye kararlıdır. Zeliş, Ozan’ı çok sevse de ona karşı bir adım atmaz. Selin ile geleceğe büyük bir adım atan Tolga, gerçekleri itiraf etmekten kaçınır.

31.Bölüm izle

Aldatma 31.bölümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ÖLÜM SON BÖLÜM TEK BÖLÜM TAM İZLE

habersebinkarahisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu