Ekonomi

Çukurca Belediyesinden ilçeye düğün salonu

Hakkari’nin Çukurca Belediyesi tarafından yapılacak düğün salonu için temel atma merasimi düzenlendi.

Açılışta konuşan Kaymakamı Hasan Kurt, yapılan hizmetlerle vatandaşların hayatının kolaylaştırıldığını belirterek, “İlçemiz, geçmişte yaşanan olumsuzlukları geride bırakarak gün geçtikçe daha refah ve huzurlu bir ortama kavuşuyor. Bu ortamı sağlayan başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Çukurca Belediye Lideri Ensar Dündar ise vazifeye başladıklarında planlanan projeler çerçevesinde ilçenin temel ve acil gereksinimlerini bir bir gerçekleştirmenin memnunluğunu vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını belirtti. Lider Dündar, “Belediyeye ilişkin arsa yok denecek kadar az olduğu için kamulaştırmaya gidilerek öncelikle arsa tahsisini yaptık. Taziye konutu projesini tamamlayarak ilçenin talepleri doğrultusunda 2 bini kapalı olmak üzere 9 bin metrekarelik alanda düğün salonunun temelini atmak nasip oldu. Belediye hizmet yeri olduğu için vatandaşımızın her türlü sorun ve taleplerini yerinde inceleyerek, tahlil bulmaya çalışıyoruz. Hizmetlerde Çukurca Belediyesine katkı sunan bütün kurumlara ve Çukurca halkı ismine teşekkür ediyorum. Bu projenin ilçemize iyi olmasını diliyorum” tabirlerini kullandı.

Yapılan konuşmanın akabinde düğün salonunun temeli iştirakçiler tarafından atıldı. Merasime Kaymakam Hasan Kurt, Çukurca Belediye Lideri Ensar Dündar, Vilayet Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Durankaya Belediye Lideri İsmail Demirci, Şemdinli Belediye Lideri Tahir Gizli, Esendere Belediye Lideri Dırbaz Büyüksu, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. – HAKKARİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu