Ekonomi

UPS Healthcare, Avrupa ve Latin Amerika’da yeni Lojistik ve Dağıtım başkanını atadı

Felipe Morgulis, UPS Healthcare’in Avrupa ve LATAM’daki Lojistik ve Dağıtım işinin başkanlığına atandı. Morgulis, yeni görevinde UPS Sağlık Hizmetleri liderlik grubunun bir parçası olacak ve doğrudan UPS Sağlık Hizmetleri Lideri John Bolla’ya rapor verecek.

Morgulis, 2018 yılı itibarıyla Bomi Group’ta kalite kontrol, operasyonel mükemmellik, pazarlama, ticaret ve operasyonlardan sorumlu, ardından Güney Avrupa (İtalya, İspanya, Portekiz, Fransa ve Türkiye) ve Latin Amerika’da (Brezilya) Operasyon Müdürü (COO) oldu. , Şili, Kolombiya). Operasyonlardan Sorumlu Lider Yardımcısı olarak görev yaptı (Ekvador ve Peru). Morgulis, UPS’e 2022 yılında şirketin Bomi Group’u satın alması sırasında katıldı. UPS’teki görev süresi boyunca, UPS Healthcare’in Güney Fransa’daki operasyonlarını genişleten Transport Chabas Santé’nin satın alınması, Avrupa’nın en büyük sağlık hizmetleri lojistik tesislerinden birinin Madrid yakınlarında açılması ve şirketin İtalya’daki ağı için sürdürülebilirlik sertifikaları da dahil olmak üzere birçok projeyi tamamladı. ve Brezilya. Şirketin güçlü iş performansını birçok açıdan destekleyerek büyümesine ve faaliyetlerinin genişlemesine katkıda bulundu.

Felipe Morgulis , “Müşterilerimizin sürekli artan ve çeşitlenen ihtiyaçlarını karşılamak için büyümeye devam ediyoruz. Yalnızca geniş ağımızın ve teknolojimizin sunabileceği uçtan uca bir hizmet sunuyoruz ancak bununla kalmıyoruz. “Planlarımız ve geleceğin bize ve müşterilerimize neler getireceği konusunda gerçekten heyecanlıyım” dedi.

UPS Sağlık Hizmetleri Lideri John Bolla , “Felipe sağlık lojistiği alanında geniş deneyime sahip ve sektörde saygı duyulan bir firma. “Yeni nesil farmasötik ve biyolojik tedavileri sunabilecek pan-Avrupa soğuk zincir ağı inşa ediyoruz ve Felipe’nin liderliği bu hedefe ulaşmada kritik öneme sahip olacak.”

UPS’in sağlık hizmetleri lojistik ağı büyüyor. Bu yıl yarısı Avrupa’da olmak üzere yaklaşık 200.000 m² yeni depo alanı ekleniyor. 2023 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanan bu genişlemeyle UPS, özel sağlık tesislerinin kapasitesini 2020’den bu yana iki kattan fazla artırmış olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu