Haber

TVF Başkanı Üstündağ: Türk voleybolu daha büyük başarılara imza atacak

– Türkiye Voleybol Federasyonu’na yeni forma sponsoru

TVF Lideri Üstündağ: “Türk voleybolu daha büyük başarılara imza atacak”

İSTANBUL – Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), milli takım formalarına yeni sponsoru ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ, “Türk voleybolu daha büyük başarılara imza atacaktır” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), milli takım forma sponsorluğu için Puma ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda düzenlenen imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ, sponsor firma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis, milli voleybolcular Eda Fazilet, Kübra Akman, Adis Lagumdzija, Efe Bayram ve davetliler katıldı.

Mehmet Akif Üstündağ: “Türk voleybolu daha büyük başarılara imza atacak”

Türk voleybolunun bu yıl dünya sıralamasında üst sıralara yükseldiğinin altını çizen TVF Lideri Mehmet Akif Üstündağ, “Türk voleybolu bu yıl 3 turnuvada mücadele etti ve 3’ünde de şampiyon oldu. Daha yolun başındayız işimizin başındayız” sıkıntıda çıtamız yüksek Türk voleybolu paydaşlarıyla her geçen gün büyüyor Avrupa’da çok önemli başarılara imza atıyor Tarihimizde dünya sıralamasında lider olamadık Amerika’nın galibiyeti ile ikimiz de birinci olduk. Amerika’dan dünya şampiyonluğu ve o turnuvanın şampiyonu olduk.Bu çocuklarla gurur duyamayız.Bu olağan başarıda paydaşlarımızın da emeğini ortaya koyuyoruz.Hakkı yok sayamayız,arkamıza bakamayız. . Yoldaşlığımız olan değerli paydaşlarıma teşekkür ederim. Yeni sponsorumuzla dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazanacağımıza inanıyorum. Türk voleybolu daha büyük başarılara imza atacaktır. Dostluklarımızı daha da büyüteceğiz ve hep birlikte, el ele zaferlere imza atacağız.” dedi.

Taner Seyis: “3,5 yıllık sözleşme imzalandı”

Sponsorluk anlaşmasından dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade eden Taner Seyis, “Gerçekten onur ve mutluluk duyduk. Kısa süreli değil 3,5 yıllık bir anlaşma imzalandı. Ailemizin gurur ve mutluluk duyduğunu düşünüyorum. Bizi kabul etmeleri onlar için büyük bir onur. Biz buna inanıyoruz. Bunu da genç nesillere ilham vererek başarıyoruz.”

A Milli Bayan Voleybol Grubu kaptanı Eda Fazilet Dündar, tasarlanan yeni formaları tüm grubun beğendiğini söyledi.

pazarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu