Teknoloji

Togg T10X İçin Kaç Kişinin Ön Sipariş Verdiği Açıklandı

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu ( değiştir ) İlk otomobil modeli olan T10X, 16 Mart prestijiyle ön sipariş programına dahil oldu. Yerli otomobilin ilk sahipleri arasında yer almak isteyen vatandaşlar ön ödeme yaparak ön sipariş hakkını kazandı. 60 bin TL. Togg, çekiliş kapsamında T10X sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlara, Mart 29(yarın) düzenleyeceği etkinlikte belirleyecek.

Şimdi ise bahisle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Togg, şimdiye kadar kaç tane ön sipariş başvurusu Tamamlandı resmen ilan edildi. açıklamaya göre 177 bin 467 vatandaş , Togg’a sahip olmak için ön ödemeli. Şirket bu süreçte 10 milyar 648 milyon 20 bin TL tahsil etti.

Sadece 20 bin kişi satın alabilecek

Togg T10X ön sipariş programına 177.467 başvuru yapılmış olsa da bunların tamamı teslim edilmeyecek. Çünkü Togg’un Gemlik’teki fabrikası 28 bin adet otomobil üretimi için uygundur. Bunlardan 20 bini 29 Mart’ta yapılacak kura ile belirlenecek. Şunu da belirtmekte fayda var; ilk aşama 12 bin kişinin çekilişle otomobil alabileceği belirtildi. Togg, ilgi yüksek olduğunda çekiliş ve teslimat sayısını hesaplar. artırılmış.

Togg’un Twitter’daki gönderisi:

“177.467 T10X ön siparişi verin. İlginiz için teşekkür ederiz.”

Togg sancılı bir ön sipariş sürecinden geçti. Hatta yapılan ilk açıklamalarda Avalanche ( AVAX ) satın alınacağı açıklandı. Ancak ön sipariş sürecinin başlayacağı gün Kahramanmaraş’ta hepimizi derinden yaralayan depremler meydana geldi. Hal böyle olunca da Togg’un ön sipariş süreci ertelendi. 16 Mart, ön siparişlerin yeniden açıldığı gündü. Vatandaş, bu kez Trumore uygulamasında. e-Cüzdan’a Para kazanmakta zorlandılar. Markanın Twitter’daki paylaşımlarına birçok kişi para transferlerinin gerçekleşmediğini söyleyerek yanıt verdi. Neyse ki şimdi tüm bunlar sol arka.

Togg ön sipariş çekilişleri nasıl takip edilecek?

Togg’un açıklamalarına göre çekilişleri takip etmek isteyen vatandaşlar, çekiliş prestijiyle Togg’s Youtube kanalı takip edebilirler. kanala erişmek için Buradatıklayabilirsiniz.

Togg T10X hakkında detaylı bilgi için:

haberfatsa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu