Haber

Taksiciden Babasının Emanetindeki Çocuğa Taciz: ‘Şeytanın Peşine Düştüm’

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki taksi şoförü UCK, 15 yaşındaki DA’yı ormana götürüp cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. 40 yaşındaki baba AA, “Kızım okulda ineceğini söyleyince kapıları kilitleyip ormana götürdü. İfadesinde suçlamaları kabul ederek, “Şeytana uydum” dedi. , Ruhuma hakim olamadım”. Kızım elinden kurtuldu. Kızım ölse ne yapardım?

Olay, Karabağlar ilçesine bağlı Eskiizmir ilçesinde meydana geldi.

5 çocuk babası inşaat işçisi Ali A., evli ve 2 çocuk babası Umut Can K. idaresindeki taksiyi 28 Mart’ta lise öğrencisi kızı DA ​​ıslanmadan okula gidebilsin diye durdurdu. yağmurdan İddiaya göre, aracına binen kızı yaklaşık 500 metre uzaklıktaki okula götüren Umut Can K., bir anda kapıları kilitledi. Umut Can K., zorla götürdüğü ormanda kıza cinsel istismarda bulundu. Olayın ardından Umut Can isimli kız, K.’nın elinden kurtularak ormanın yakınındaki arazi yoluna koştu.

Otobanda koşan kızı gören bir sürücü durarak DA’yı arabasına bindirdi. Olayı öğrenen sürücü, DA’yı polis merkezine götürdü. DA’nın Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alınırken, durum ailesine bildirildi.

Taksi sürücüsü Umut Can K., Etik Büro ekiplerinin çalışmasıyla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Umut Can K. tutuklandı.

Yaşadıkları olay nedeniyle hem kızının hem de kendisinin zor günler geçirdiğini anlatan Ali A., şu ifadeleri kullandı:

Sağanak yağdı, ben de kızım okula giderken ıslanmasın diye karşıdan karşıya geçerken durduğumuz taksiye bindirdim. Kızım okulun önüne geldiğinde ineceğini söyledi ama nereye gittiklerini sormasına rağmen cevap vermeden camları kilitledi ve ormana doğru sürdü. Cinsel istismara uğrayan kızım, UÇK’nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak elinden kurtulmayı başardı. Söz konusu kişi yakalandı. Taksici suçlamayı kabul ederek ‘Şeytana uydum, kendime hakim olamadım’ dedi. Kızım ölürse ne yapardım?’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu