Haber

Sinan Ogan: Bizi ‘sayması gerekmeyen’ siyasetin başlattığımız hareketi de saydığını gördük

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların yüzde 5.17’sini alan ve ikinci tip tavrını açıklaması beklenen CET İttifakı’nın adayı Sinan Ogan, Twitter hesabından seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Oğan, yaptığı değerlendirmelerin ardından “Takipte kalın. Plana sadık kalın… #OAnGeliyor” dedi.

İki ittifakın ülkücülerin hesaba katılmasını sağladığını belirten Oğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi kendisiyle ilgili sözlerine atıfta bulunarak, “İkinci tura kalan adayları söylemimize yapıştırdık. Sizi gördük. sayıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Nisan’da Elazığ’da yaptığı konuşmada, “Bir yanda bölücülerin ‘Yürü Kemal’i, bir yanda ‘Gel Muharrem’ var. Diğer yanda saymaya gerek yok. Doğal olarak ömrünün son 40 yılını vatanına ve milletine hizmete adadı. Senin bir kardeşin var” dedi.

Sinan Ogan’ın seçim sonucuna ilişkin paylaşımı şöyle:

‘TÜRK MİLLİYETÇİSİNİ KİLİT KONUMA YÜKSELTTİK’

“Bu seçimleri toplumun önüne koyduğumuz hedef ve amaçlar açısından değerlendirdiğimizde, Türk milliyetçiliğini ve Kemalizm’i ülkenin ana gündemlerinden biri haline getirdik, HDP üzerinden oluşturulan ‘anahtar parti’ söylemlerini yıktık ve Türkiye’yi ayağa kaldırdık. Türk milliyetçilerini kilit konuma.” olarak görülen Türk milliyetçisi seçmeni yeniden siyasetin merkezine yerleştirdik.

‘İKİNCİ TURUN ANA GÜNDEMİNİ BELİRLEDİK’

“Türkiye’de güçlü bir Milliyetçi Seçmen kitlesinin görünürlüğüne katkıda bulunduk, bu söylem milliyetçi kitlenin genişlemesini sağladı. Seçimlerin ikinci tura kalmasını sağlarken, ikinci tura kalmanın ana gündemini de belirleme imkânına sahip olduk. İkinci tura kalan adayları söylemimize sardık, bizi hesaba kattık. başladı.”

‘POLİTİK YAPMA ŞEKLİYLE FARKINDALIK OLUŞTURDUK’

“Mülteciler konusunda yeterli farkındalığı oluşturduk ve bu konuda her iki ittifakta bir geri dönüş takvimi oluşturulmasına katkı sağladık. PKK, FETÖ vb. her türlü terör örgütüyle mücadelede asil ve kararlı duruşumuzun muhatap bulmasını sağladık. HDP ve Hüda-Par’ın Türk siyasetini ele geçirmesine üzüldük.Anayasanın değişmez ilkeleri ve Türklük gibi konularda farkındalık yarattık.Büyük beğeni görerek siyaset yapma biçimimizle farkındalık yarattık. yürüttüğümüz unsur ve kalite siyaseti ile toplumumuzun güçlenmesi ve güçlendirilmesi.Bizi izlemeye devam edin.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu