Teknoloji

Netflix’te en çok izlenen filmler belli oldu

Netflix, en azından büyük ve başarılı olduklarında, filmleri için izlenme açıklama eğilimini sürdürüyor. Streamer, Deadline’a kadar tam olarak yayınladığı en çok izlenen 10 yepyeni film listesine en son eklenen Army of the Dead’in olduğunu duyurdu.

Bu, Netflix’in üst üste en büyük sinemalarının numaralarını açıkladığı ikinci yıl ve geçen yılın Temmuz ayında listeyi gördüğümüzden bu yana oldukça değişti. Geçen yıl listeye giren filmlerin başında The Old Guard, Enola Holmes, Project Power ve geçtiğimiz hafta vizyona giren Zack Snyder’ın zombi filmi Army of the Dead ile berabere kalan The Midnight Sky yer alıyor. Ne yazık ki bu, The Irishman’in artık Netflix’in tüm zamanların en çok izlenen altıncı orijinal filminde olmadığı anlamına geliyor.

Netflix, Türk Yapımlarının Dünya Üzerindeki Etkisini Gösteren Araştırmanın Sonuçlarını Paylaştı

Netflix’te en çok izlenen filmlerin açıklaması

Son tarih, Netflix’in bu sayıları toplamak için kullandığı prosedürü tam olarak açıklamıyor, ancak geçen yılki listeye oldukça benziyor, bu nedenle akış hizmetinin düzgün bir filmi iki dakikadan fazla izleyen herkes için hala bir “izleme” sayması mümkün. .

Bu yılın başlarında Netflix, dev bir yaz filmi partisi de dahil olmak üzere genişleyen bir yayın programını ortaya çıkarmak için gökyüzüne işaret etti.

basyaylaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu