Haber

İstediği Şarkıyı Çalmayan Genci Bıçakladı!

Kadıköy’de akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, iskelede şarkı söyleyen 30 yaşındaki Cihan Aymaz’ı istediği şarkıyı çalmadığı gerekçesiyle bıçakladı. Bıçak darbesiyle denize düşen Aymaz, sağlık çalışanlarının tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Kadıköy iskelesinde meydana geldi. 30 yaşındaki Cihan Aymaz, yanındaki ses sistemiyle müzik çalıp söylüyordu. Bu sırada sarhoş olduğu öne sürülen Mehmet Caymaz, Aymaz’dan hoparlörden türkü çalmasını istedi. Aymaz’ın olumsuz cevap vermesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede çatışmaya dönüştü.

Mehmet Caymaz, Cihan Aymaz’ı elindeki bıçakla göğsünden yaraladı. Aymaz, aldığı darbenin etkisiyle denize düştü. Ardından şüpheli Mehmet Caymaz da denize atladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, kıyı güvenliği ve polis ekipleri sevk edildi. Denizden çıkarılan yaralı Cihan Aymaz’a ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Aymaz, ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli Mehmet Caymaz, sahil güvenlik botuna götürüldükten sonra elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Cihan Aymaz kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“Cihan bizim için farklıydı, ustaydı, sessizdi”

Görgü tanığı Mahsun Aydın, ‘Cihan bizim için farklıydı, ustaydı, sessizdi. Allah kardeşimizi korusun. Allah ailesine sabır versin. Çocuk burada müziği açtı. Ondan sonra bir adam geldi ve “Bir şarkı aç” dedi. Muhtemelen Cihan da açmamıştır. Ya da başka bir şey oldu. Aralarında bir kargaşa vardı. Adam bıçağı tuttu ve Cihan’a salladı. Cihan fiilen denize düştüğünde diğer denize atlayarak kurtulmaya çalıştı. Ya yardıma koştu ya da kaçmaya çalıştı. Sonra çoktan yakalandısöz konusu.

“Birden deniz kızıla döndü”

Esnaf Aysel Ataman, ‘Ben burada bir esnafım. Ama olay olduğunda burada değildim. Cihan arkadaşımız bildiğim kadarıyla iyi bir insandı. Mesela bizim işimizi o yönetiyordu. Kargoda çalışıyordu. Müzik söylemeyi severdi. Yani onun için farklı bir şeydi. Bir şarkı söylediğinde, dünya onundu. Olay 6 buçuk civarında oldu, 7. Müzik söylüyorlar. Oradaki bir kişi para atıyoruz niye şarkı söylemiyorsun dedi sonra olay başlıyor. Diğer tarafta elinde bir bıçak var. Bunu gören oldu mu? Nasıl göremiyorlar anlamıyorum. Bıçağı düzensiz bir şekilde yiyor. Olay tam deniz kenarında olduğu için yere düşüyor. Bıçaklayan kişi de arkasından denize atlıyor. Denizdeki kanı görünce yardım etmeye çalışıyordu. Deniz bir anda kızıla döndü. Arkadaşımızı kan kaybından kaybettik. Üzgünüz’dedi.

Olayın ardından denize atlayan zanlının tutuklanması ?

haberkizilirmak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu