Haber

Gençlik Merkezlerine Davet

gençlik ve SporBakan Osman Aşkın Bak, bu yıl katılım sayısı 10 milyona yaklaşan GSB Gençlik Merkezleri’ne daha fazla genci davet etti.

Bakan Bak, gençlik merkezlerinin bu yaz gençlerin buluşma noktası olacağına işaret ederek, “Her alanda kendilerini geliştirecek eğitimlerin ücretsiz olarak verildiği gençlik merkezlerimizde gençlerimizi bekliyoruz. çeşitli atölye ve etkinliklerle arkadaş çevrelerini genişletecek, akran ilişkilerini güçlendirecek ve özellikle kişisel gelişimlerini sağlayacaklar.Keşfetebileceği bir yaz dönemi geçiriyor.” sözlerini kullandı.

Osman Aşkın Bak, gençlerin daha başarılı ve özgüvenli bireyler olmaları için her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonra da onları desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

81 ilde 464 Gençlik Merkezi

81 ilde toplam 464 Gençlik Merkezi’ne bu yılın ilk 7 ayında 10 milyona yakın kişi başvurdu.

Sayısı 363’e ulaşan Genç Ofisleri, gençlik merkezlerine ulaşamayan gençler için faaliyetlerine devam ediyor.

gençlik merkezleri; el sanatları atölyesi, müzik sınıfları, kütüphanesi, sinema salonları, inovasyon sınıfları, dinlenme odası, sohbet ve oyun odaları, tenis kortu, futbol ve basketbol sahaları ile hizmet vermektedir.

Bulundukları il ve ilçelere göre farklılık gösteren atölyeler, gençlerin istekleri doğrultusunda tasarlanabiliyor. 12 genç bir merkeze gelip atölye açılmasını talep edebilir. Gençler, gençlik merkezlerinden haftanın 7 günü ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Gençlik merkezlerine katılmak isteyenler “www.gencizbiz.gsb.gov.tr” adresinden online başvuru yapabilirler.

gonenajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu