Yaşam

Esra Ezmeci ile Yeni Başlangıç ​​programı Yılın En Hayırsever Programı seçildi

Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmayı başaran Esra Ezmeci ve Yeni Başlangıç ​​platformu, Kurtuluş Platformu tarafından Yılın En Hayırsever Ödülü’ne layık görüldü. Dün canlı yayına katılan Kurtuluş Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kurtuluş, ödülünü Ezmeci’ye takdim etti.

“SESSİZ KALAN İZLEYİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yurt içi olayların ele alındığı “Esra Ezmeci ile Yeni Başlangıçtan” ​​programı, yapılan yardımlarla sık sık gündeme geliyor. Rekor bağış toplayan programı, Kurtuluş Platformu tarafından Yılın En Hayırsever Ödülü’ne layık görüldü. Canlı yayında ödülünü Kurtuluş Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kurtuluş’un elinden alan Ezmeci, “Hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İzleyicilerimiz hiç susmadı.”

PROGRAMA 8 KİLO ALTIN ​​BAĞIŞLANDI

Beyaz TV’de yayınlanan Esra Ezmeci’yle Yeni Baştan programında hayırseverler ihtiyaç sahiplerine 100 bin lira göndererek kaygılarını hafifletti. Aydın’dan gelen ve çiftçilikle uğraşan Alim Şanlı, kızı Ayşenur ve damadı Emrah’ın aldığı krediler nedeniyle kendisine 60 bin lira haciz düştüğünü söyleyerek yardım istedi. Şanlı’nın emekli maaşına el konulduğunu öğrenen hayırsever işadamı İlker Görgülü, programa bağlanarak borcunu kapattı.

Programa katılan Muammer Güngör, 17 yıllık eşinden 50 bin TL karşılığında boşanacağını söyleyince adını vermek istemeyen bir izleyici, “Neşegül Hanım’ın alması için 50 bin lira ödeyeceğim” diyerek bağışta bulundu. bu adamdan kurtulun.”

Hayırsever bir iş adamı, yıllardır biriktirdiği 8 kilo altını kendi programına bağışlayarak, ihtiyaç sahiplerine verilmesini istedi.

Kaynak: Haberler.com / Hayat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu