Haber

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “Konak Belediyesi önce kendi kaçak katından başlasın” dedi

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “Her yerde kendini öven Konak Belediye Başkanı Abdulbatur, belediyenin kaçak girilen son katı hakkında ne düşünüyor? Belediyenin kaçak zemini varsa depremden ne bahsedebiliriz? söz konusu.

ÇİVİ BİLE TUTMADILAR

AK Parti Konak İlçe Lideri Başdaş, sosyal medya hesabından duyurduğu Konak Belediye binasındaki kaçak zeminle ilgili olarak Önder Batur’a seslendi. Başdaş, “Evet yanlış duymuşsunuz. Medeniyetin beşiği İzmir’in kalbi Konak’ta Konak Belediyesi’nin son katındaki bina kaçak durumda! dedi.

Batur’un kendini övmekten vazgeçmesi gerektiğini söyleyen Başdaş, “Katıldığı her programda kendini övmeyi alışkanlık haline getiren, Konak’a çivi çakmayan, kendi belediyesini bile yapamayan belediye başkanı ne yapsın? , bu kaçak binayı düşündünüz mü? İmar kirliliğine yol açmanın suç olduğunu bilmiyor mu?” sözlerine yer verdi.

YIKAMAYA BURDAN BAŞLAYIN

Kentsel dönüşüm ve sarsıntı gündemiyle yaptıkları davetlere yanıt alamadıklarını hatırlatan Başdaş, Başkan Batur’a “Kentsel dönüşümle ilgili herhangi bir adım atmadığınız gibi kullandığınız belediye binasının son katı şimdi kaçak yapı! Belediye başkanı olmayı başaramadığınız gibi mimarinizin de ne kadar başarılı olduğu çok açık! Size tavsiyem önce kendi evinizden yıkıma başlamanızdır” dedi.

Başdaş, belediyenin kaçak zemin kaldırmasının apaçık bir hata olduğunun altını çizerek, “Konak’a her gün hizmet veren yüzlerce personelin bulunduğu ve binlerce vatandaşın girip çıktığı bu hizmet binasında kaçak zeminin arızası mutlaka giderilmelidir. hemen bitir. Konak Belediyesi kaçak kattan başlasın.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu